Osagaiak (4 mahaikide)
· 200-250 gramo arroz basmati edo thai
· 12 pak choi kukuluak
· 40 gramo ostra saltsa (errezeta begetarianoetan, ez erabili edo landare-kontzentratu batez ordeztu)
· 30 gramo soja saltsa
· 10 gramo sesamo-olio
· c/c jengibbre hautsa
· Baratxuri-hortz 1
· 1 c/p sesamo beltzeko haziak
· c/n de shichimi togarashi
· c/n oliba-olio birjina estra
· gatz-kop.


ELABORAZIOA
Jarri eltze batean arroza ur bikoitza eta pixka bat gehiago jarrita, gehitu gatza gustuari eta eraman sutara. Estali eta utzi irakiten, orduan jaitsi sua eta askatu estalkia arroza zaindu eta lurrun-irteera bat izan dezan. Egin arroza samurra izan arte.
Bitartean, ontzi batean plateraren ongarria, ostra saltsa, soja saltsa, sesamo olioa eta jengibrea nahasten ditu. Emulsiona eta erreserba.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *