OSAGAIAK:
-Barazkiak gustura, nire kasuan: piperrak (berdea, gorria eta horia), kalabazina eta azenarioa.
-Noodles beganos (berrikusi ondo osagaiak, askok arrautza daramatelako)
– Barazki salda
-Soja saltsa
– Gatza eta olioa

PRESTAKETA:
Lehen urratsa barazkiak ondo garbitu eta tiratan moztea da (nahiz eta beste modu batera egin dezakezuen). Itsasten kontrako eltze batean olioa berotzen jartzen dugu, eta barazkiak gehitzen ditugu, kalabazina izan ezik. Su leunean egiten uzten diegu; kolorea hartzen hasten direnean, kalabazina gehitzen dugu, eta, handik gutxira, aurrez berotutako barazki-salda gehitzen dugu. Ez dago gehiegi bota beharrik, barazkiak alfer-alferrik estaltzen dituena. Ondoren, soja saltsa jartzen dugu gustora, mugitzen dugu, eta salda ondo irakiten ari dela ikusten dugunean, noodleak gehitzen ditugu. Utzi 5 bat minutuz egiten (nahiz eta fabrikatzailearen esku egon, ondo begiratu fideoen jarraibideak). Sutatik alde egin genuen, minutu batzuetan atseden hartzera, eta kito!

Aprobetxa dezala!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *