Baba Ganush

Osagaiak 2 berenjenia 4 koilarakada tahini 2 koilarakada limoi zuku 3 baratxuri hortz Koilarakada bat komino hauts Itsas gatzaren koilarakada 1 (aukerakoa) Jarraibideak Labea 180 ºC-tan edo 355 ºF-tan aurrez estimulatzen du. Egin ebakiak berenjenetan labe batekin, labean lehertu ez daitezen. Labea erretilu batean 40 bat minutuz edo eginda egon arte. Berenjenak ukitzean ez erretzeko […]

Leer más
Hummus

Hummus-a garbantzu pate moduko bat da, oso azkarra eta bikaina ogi txigortuarekin igurtzitzeko. Baina baita beste errezeta batzuetarako oinarri gisa edo ogitarteko soil bat egiteko ere. OSAGAIAK: Garbantzuak (nik dagoeneko egositako garbantzuak erabiltzen ditut, 300 gramoko txalupa kasu honetan). Koilarakada bat komino ehotu. Baratxuri hauts koilarakada 1. Xafla 1 tahini (sesamo-pasta). Limoi erdiko zukua. Koilarakada […]

Leer más