Osagaiak:
Limoia
2 cm-ko jengibre-zati 1
Lima zati batzuk
Sandia-zati handi 1
Meloi zati handi 1
Belar-sorta 1

Jarraibideak
Sandiako izotza prestatzeko, sendabidea birrindu Pertsonal Blenderren edalontzian edo Vitamixen 0,6 litroko edalontzian, edo zuku erauzgailu batekin lortu.
Bete kubiterak eta izoztu gutxienez 4 orduz.
Meloia zatitu eta zukua sandia bezala birrindu edo atera, belar-hostoekin batera. Bete kubiterak eta izoztu.
Ura infusionatzeko, sutarako eltze bat jarri, litro bat ur, zukua eta limoi-azala eta jengibrea dituena. Irakitera eraman. Sutatik kendu.
Behin hotz dagoenean, bota eta bota botila edo pitxer handi batera. Gehitu zatitutako lima eta utzi hotzean zerbitzatu arte.
Botilaz betetzen zerbitzatzea meloi eta sandiazko izotzekin.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *