OSAGAIAK:
Aurreegositako lasagna orri pakete 1
3 azenario
Kuiatxo 1
Alberjinia 1
Barrengorri 200 g
Ziazerba 200 g
Gazta arraspatu 100 g
Oliba-olioa eta gatza
Tomate frijitu 200 g
400 esne gaingabetu-ml
Irin 30 g

LASAGNA BEGETAL LIGHTIK URRATSEZ URRATS NOLA EGIN
1- Bexamela prestatzea. 2 olio-koilarakada berotzen ditu, irin 30 g gehitzen ditu eta txigor ezazu. Esne gaingabetua isurtzen du, hari batean, loditu arte eraginez, eta ontzen da.

2- Ziazerbak egostea. Ziazerbak garbitzen ditu eta egos itzazu lurrunetan minutu batzuetan zehar. Nahas itzazu bexameleko parte batekin, eta gorde itzazu.

3- Barazkiak sueztitzea. Garbitzen ditu eta azenarioak, kuiatxoa, alberjinia eta barrengorriak garbitzen ditu. Bi lehenak arin frijitzen ditu olio-hari batez. Gero, alberjinia eta barrengorriak gehitzen ditu. Saltea itzazu batzuei 6 minutu gutxi gorabehera, gustua ontzen du, eta nahas ezazu dena tomate-saltsarekin frijitu.

4- Lasagna prestatzea. Pasta egosten du ontziko instrukzioei jarraituz. Ziazerba ohe baten gainean, bexamelarekin lasagna prestatzen du pastako eta barazkiko geruzak tomate-saltsarekin aldizkatuz. Gainerako bexamelarekin estaltzen du, gaztaz hautseztatzen du, eta egos ezazu aldez aurretik berotutako labeko 20 minutu inguru 170.

Receta de lasaña vegetal light

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *