Hummus-a garbantzu pate moduko bat da, oso azkarra eta bikaina ogi txigortuarekin igurtzitzeko. Baina baita beste errezeta batzuetarako oinarri gisa edo ogitarteko soil bat egiteko ere.

OSAGAIAK:
Garbantzuak (nik dagoeneko egositako garbantzuak erabiltzen ditut, 300 gramoko txalupa kasu honetan).
Koilarakada bat komino ehotu.
Baratxuri hauts koilarakada 1.
Xafla 1 tahini (sesamo-pasta).
Limoi erdiko zukua.
Koilarakada 1 oliba olio.
Gatza
Perrexila
Piperrautsa (aukerakoa)


PRESTATZEA:
Edozein supermerkatutan aurki ditzakezue espeziak, nik dena erosten dut ehoturik, azkarrago eta errazago erabiltzen baitut.

Egin behar den gauza bakarra irabiagailuaren ontzian dena jarri eta nahastea da, pasta homogeneoa geratu arte. Gatza edo limoia probatzen eta zuzentzen joan zaitezkete. Egia esan, limoiaren gustua asko gustatzen zait, eta askotan gehiago botatzen dut. Gustu kontua.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *