Sasoi-barazkiekiko bihi osoko arroza

OSAGAIAK:Bihi osoko arroz 240 gLeka 100 gAzenario 1Piper berde 1Tipula 1Baratxuri-atal 1Arbendol txigortu 50 gErromero|Erromes-ramita 1Oliba-olioaGatza eta piperbeltza (220 KALORIA DITU)Arrozak dago amaigabeak baina sasoi-barazkiekin bihi osoko arroz honek, erraz, sorgintzen du atsegingarria delako ekonomikoa eta… 220 kaloria ditu soilik!, errurik gabeko % 100 den arrazoia.Gainera, arroza, barazkiak eta fruitu lehorrak eramaten dituenez gero soilik, funtzionatzen du […]

Leer más
Lasagna begetal lighta

OSAGAIAK:Aurreegositako lasagna orri pakete 13 azenarioKuiatxo 1Alberjinia 1Barrengorri 200 gZiazerba 200 gGazta arraspatu 100 gOliba-olioa eta gatzaTomate frijitu 200 g400 esne gaingabetu-mlIrin 30 g LASAGNA BEGETAL LIGHTIK URRATSEZ URRATS NOLA EGIN1- Bexamela prestatzea. 2 olio-koilarakada berotzen ditu, irin 30 g gehitzen ditu eta txigor ezazu. Esne gaingabetua isurtzen du, hari batean, loditu arte eraginez, eta […]

Leer más
Perretxikotako risotto lighta

Perretxikoetako risotto lighta OSAGAIAK:5 patata ertainPerretxiko 300 gZuhaitz-arroza edo carnaroli-a 250 gTipula 1Baratxuri-atal 1Barazki-saldaren 1 lArdo zuri-vasito 1Gazta parmatar 50 g4 oliba-olio-koilarakadaPerrexil-ramita batGatza eta piperbeltza BERTSIO TRADIZIONALA: 675 KCAL | BERTSIO ARINA: 438)Risottoa da plater bonba horietako berehala ia dieta guztietatik ez bazenu formula ezkutua hura arintzeko desagertzen den bat.Guk dugu eta… Perretxikoetako gure risotto […]

Leer más
Zainzuri-entsalada, tomatitos-a eta gaztanbera.

Zainzuri-entsalada, tomatitos-a eta gaztanbera. OSAGAIAK:Zainzuri berdeko 2 sortaCherry-a tomate 150 gGaztanbera 100 gZuritutako intxaur 30 gKikos (arto txigortua) 30 gZuritutako ekilore-pipa 20 g2 ozpin-koilarakada4 oliba-olio-koilarakadaPiperbeltza eta gatzaTomatitos-a eta gaztanbera, zainzuri-entsalada honetan ikusten dituzunez gero entsaladek ez dute eraman behar urazarik edo beste orri|hosto berde batzuk beti.Kasu honetan, zainzuri samurrek oinarriaren egiten dute, eta emaitza bezala ematen dute […]

Leer más
Pesto

Pesto gorriarekiko kuiatxo tallarinak . OSAGAIAK:2 kuiatxo6 tomate lehorTipulin 1Hur 40 gBaratxuri-atal 1Ezkai-ramita 1Birrindutako gazta parmatar 50 gOliba-olioaGatzaBakarrik edo pastakoekin nahasita, kuiatxo-tallarinek beti garaitzen dute eta zuntz begetala dietari gehitzen laguntzen dizute. Ondo konbinatzen dute edozein saltsaz pasta tradizionalera lagundu ohi dien, baina egia gure pesto gorriaz daudela denekin bezala hatzak|behatzak txupatzeko. Haiek egitera animatzen bazara zu […]

Leer más