Osagaiak
2 berenjenia
4 koilarakada tahini
2 koilarakada limoi zuku
3 baratxuri hortz
Koilarakada bat komino hauts
Itsas gatzaren koilarakada 1 (aukerakoa)
Jarraibideak
Labea 180 ºC-tan edo 355 ºF-tan aurrez estimulatzen du.
Egin ebakiak berenjenetan labe batekin, labean lehertu ez daitezen. Labea erretilu batean 40 bat minutuz edo eginda egon arte.
Berenjenak ukitzean ez erretzeko bezain hotz daudenean, zatitu eta bota itzazu elikagaien prozesadore batean gainerako osagaiekin (irabiagailu bat ere erabil dezakezu). Irabiatzea asko kostatzen bazaizu zure prozesadorea edo irabiagailua ez delako oso indartsua, bota ur pixka bat. Batea, nahi den sendotasuna lortu arte.
Probatu ganush baba eta zuzendu osagairen bat, beharrezkoa bada. Hozkailuan hozten uzten du, eta gainetik oliba olio birjina txorrotada batekin zerbitzatzen du (aukerakoa).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *